Gemensamt för
Happys dagliga verksamheter

Arbetssätt

Våra arbetssätt har fokus på kommunikation/alternativ kommunikation, kognitivt stöd, lågaffektivt förhållningssätt, tydliggörande och strukturerad pedagogik. Vi börjar alltid med ett gemensamt möte för genomgång av dagen och avslutar även med ett möte för att utvärdera och dokumentera.

Delaktighet

Vi tycker att det är viktigt med delaktighet och medbestämmande och tillsammans med dig formar vi en meningsfull dag. Våra dagliga verksamheter ska stimulera och utmana, bibehålla och utveckla färdigheter, skapa trygghet och främja delaktighet i samhället.

Må bra

Friskvård ingår i Happys verksamheter då det är en viktig del för att må bra och förebygga ohälsa. Vi gillar att röra på oss och gör det genom promenader i närmiljö eller i skog och natur, rörelsepass, yoga, avslappning och nyttiga mellanmål.

Våra verksamheter

Happys Bageri & Konferens är en daglig verksamhet där vi arbetar med att baka i vårt bageri och med att ge service i vår konferens.

Happy Scen & Film är en daglig verksamhet som vänder sig till dig som har teater, dans och kultur som intresse. 

I Happys systerbolag Homsan AB erbjuds också daglig verksamhet. Där kan du arbeta med allt ifrån hunddagis och stall till gaming, odling, musik och konst och mycket annat. Vill du ha hjälp att hitta en verksamhet så kan våra arbetskonsulenter hjälpa dig! Läs mer om Homsan.