Happy
Bageri & Konferens

Happy Bageri & Konferens är en arbetsinriktad daglig verksamhet där vi bakar i vårt bageri och driver en konferens tillsammans. Vi tar emot beställningar till bageriet och gäster besöker vår konferens. 

Här får du baka olika sorters bröd, tårtor, kakor och bakverk i bageriet. Du får också servera fika och ta hand om våra konferensgäster.

Spela video om Happy bageri & konferens
dough, cook, recipe-943245.jpg

BAGERI

I Happys Bageri får du tillsammans med andra baka allt från matbröd till tårtor, bakelser och kakor. Här får du vara med och bestämma och vi anpassar uppgifterna efter vad du kan och behöver.

Vi sköter även om våra lokaler tillsammans och det innebär att vi bland annat städar, tvättar och källsorterar kontinuerligt under veckan.

KONFERENS

I samma lokal som bageriet har vi en konferenslokal som kan bokas för möten och föreläsningar. Konferensservice är ett spännande servicejobb där du får träffa människor och se till så att det finns fika till gästerna.

När det kommer konferensgäster förbereder vi inför deras ankomst på morgonen. Vi välkomnar gästerna i entrén och serverar dem under dagen. Personal finns med i samtliga steg i den mån som du önskar.

Vill du beställa från Happy Bageri?

Vill du boka konferens?

Kontakta oss om du vill veta mer om Happy Bageri & Konferens:

Peter Sahlin
Arbetskonsulent

arbetskonsulent@homsan.se
070-2503445

Ann-Sofie Lönsted
Arbetskonsulent

arbetskonsulent@homsan.se
072-2229910

HAppy BAGERI & KONFERENS

Verksamhetschef
Eva Hansson

073 973 90 51
eva.hansson@happydv.se

BESÖKSADRESS

Melodivägen 2
142 40 Skogås

målgrupp

Personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autismspektrumtillstånd som omfattas av LSS.